Locatie huren

 

KORTAKKERZAAL

 

 

Met 260m² beschikbare ruimte en de mogelijkheid om 160 personen aan stoelen en tafels te zetten, kan de Kortakkerzaal voor allerlei activiteiten gebruikt worden.

 

 

De Kortakkerzaal beschikt over een uitgebreide keuken met friteuses, ovens, een koelcel en een industriële afwasmachine. Samen met een volledig uitgeruste toog is deze zaal ideaal voor familiefeesten, eetdagen, quizzen, bingo-avonden en zoveel meer. De zaal ligt op twee minuten wandelen van het centrum van Rillaar en is omgeven door een ruime openbare parking.

 

PAROCHIECENTRUM

 

 

Het Parochiecentrum bevindt zich pal onder de kertoren van Rillaar en biedt plaats aan 80 personen.

 

 

Het Parochiecentrum beschikt over een moderne keuken en een volledig uitgeruste toog. Deze zaal is ideaal voor kleinere familiefeesten en kleinschalige activiteiten zoals info-avonden, boekvoorstellingen of verjaardagsfeestjes.

Parkeren doe je vlakbij op het Jos Daemsplein of rond de kerk.

 

POLYVALENT LOKAAL

 

 

Het polyvalente lokaal boven de Kortakkerzaal werd ingericht om tegemoet te komen aan de nood aan een kleiner lokaal dat geschikt is voor allerlei bewegingsactiviteiten.

 

 

Het lokaal heeft een oppervlak van 80m² en een houten vloer. Dit maakt het lokaal geschikt voor kleinere groepen die willen dansen of een andere activiteit zoals yoga of pilates beoefenen. Het lokaal beschikt over een eigen bergruimte die gedeeld wordt met alle groepen die het lokaal huren. Dit lokaal kan je per uur huren.

 

VERGADERLOKALEN

 

 

Op de eerste verdieping van het Parochiecentrum bevinden zich twee vergaderlokalen.

 

 

Het eerste vergaderlokaal heeft een capaciteit van 14 personen, het tweede een capaciteit van 20 personen.