Parochiecentrum

 

 

Zaalbegeleiding

 

 

Iemand van Rillaar Ontmoet komt de sleutel overhandigen in de zaal een geeft nog een woordje uitleg. Deze persoon is ook jouw aanspreekpunt als je vragen of problemen hebt tijdens je activiteit in de zaal. De zaalbegeleider komt de zaal samen met jou afsluiten na de activiteit.

 

 

 

Breng je eigen dranken mee

 

 

Rillaar Ontmoet biedt geen dranken aan in zijn zalen. Alle huurders zijn vrij om hun eigen dranken mee te brengen of samen te werken met een biersteker naar keuze.

 

 

 

Afspraken maken

 

 

Neem in de week voor je activiteit contact op met de zaalverantwoordelijke. Hij zal je weten te zeggen wie de zaalbegeleider is voor jouw activiteit. Neem daarna contact op met de zaalbegeleider om af te spreken wanneer je in de zaal binnen wilt. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met de bezetting van de zaal voor jouw activiteit.

 

PAROCHIECENTRUM

 

 

Het Parochiecentrum is een zaal voor 80 personen die pal in het centrum van Rillaar ligt, recht onder de kerktoren. De zaal werd in 2011 na een volledige renovatie opnieuw in gebruik genomen.

 

Doordat het Parochiecentrum wat kleiner is, is deze zaal zeer geschikt om een iets intimere sfeer te creƫren voor jouw feestje.

 

In de zaal is allerlei materiaal aanwezig om te gebruiken. Het gebruik van dit materiaal zit bij in de prijs. We vragen dat je het nodige respect opbrengt voor het materiaal zodat anderen hier ook gebruik van kunnen maken. Volgend materiaal is aanwezig:

 

Zaal

77 stoelen

26 klaptafels voor vier personen

5 staantafels

 

Toog

Frigo voor dranken

Water / frisdrankglazen

Bierglazen (pintje, Hoegaarden, Palm, Duvel, Kriek, Leffe)

Wijnglazen (19cl en 25cl)

Cavaglazen

2 percolators voor koffie

 

Keuken

Bestek

Soepborden

Borden

Dessertborden

Onderzetborden

Koffietassen

Ondertassen

Thermoskannen

Ovenschoteltjes

Dessercoupes

Gasfornuis

Ovens

Friteuses

Frigo's

 

 


    I
ndustriƫle afwasmachine


Bain Maries

Microgolfoven

Kookpotten

Basis kookgerief