Contact

NEEM CONTACT OP


Toch nog niet de informatie gevonden die je zocht? Lees hieronder de veel gestelde vragen en hun antwoorden of gebruik dan het formulier om je vraag te stellen. We helpen je graag verder.

Dagelijks bestuur

Sam Reniers - 0479/97.42.61

Filip Vos - 0494/79.95.25

telefonisch bereikbaar na 18u


verhuur@rillaarontmoet.be

 
 
 
 
 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen. Vind je toch niet de informatie die je zoekt, gebruik dan bovenstaand contactformulier. We helpen je graag verder.

Moet ik drank afnemen via Rillaar Ontmoet vzw?

Rillaar Ontmoet vzw biedt geen dranken aan als je een zaal huurt. Je bent vrij om zelf dranken mee te brengen of samen te werken met een biersteker naar keuze.

Is er een geluidsinstallatie in de zalen?

De zalen beschikken niet over een geluidsinstallatie. Dit dient de huurder zelf te voorzien

Kan ik een dag op voorhand de zaal klaarzetten of de volgende dag opruimen?

Dit kan slechts in uitzonderlijke gevallen, als de zaal niet verhuurd is op de dag voor en/of na je activiteit en de zaalverantwoordelijke in de mogelijkheid is om op die momenten de sleutel te komen overhandigen of in ontvangst nemen. Voor huwelijksfeesten dien je de zaal standaard twee dagen te huren.

Vanaf wanneer kan ik een zaal huren voor het volgende kalenderjaar?

Een zaal huren voor het volgende kalenderjaar kan vanaf de eerste zaterdag in augustus dit jaar.

Is een professionele verhuring mogelijk?

Een professionele verhuring (met vermelding van BTW-nummer) is enkel mogelijk indien het gaat om een overeenkomst die langer loopt dan 6 maanden. Kortstondige professionele verhuringen zijn momenteel niet mogelijk.